Meny

– Et solid gulv er et godt fundament for alt vi driver med

«Et solid, praktisk og estetisk gulv er et viktig fundament for alt vi driver med. Ikke bare skal det være slitesterkt og trygt. Det skal også være en del av en innbydende helhet.»

Dette sier veterinær og daglig leder Halvard Sæther ved Vestfold Dyrehospital i Tønsberg. Antagelig en av Norges aller mest moderne og gjennomtenkte dyreklinikker. En klinikk som årlig behandler rundt 9 000 lodne – og høyst elskede – pasienter.

–  Et solid, praktisk og estetisk gulv er et viktig fundament for alt vi driver med. Ikke bare skal det være slitesterkt, innbydende og trygt. Det skal også være del av en estetisk og innbydende helhet. Vi har derfor valgt ut fargekombinasjoner selv. Kona mi har to år på kunst-og-håndverk før hun ble veterinær og hun har blandet fargene slik at de framstår som naturlige, men samtidig ser hygienisk ut. Man skal se at det er klinisk rent uten at det blir sterilt, for det er viktig at fargene skaper liv og varme. Vi vil ha en klinikk hvor det er godt å være. Både som ansatt, kunde og pasient. Selv om besøket ugjenkallelig skulle ende i et tårevått farvel, sier Sæther.

ACRYLICONS «FLAKES» er et gulvsystem som typisk foretrekkes av supermarkeder, kjøpesentre, butikker, sykehus, sportsarenaer, skoler og offentlige toaletter. Kort sagt områder hvor estetikk, sikkerhet, holdbarhet og enkel rengjøring er avgjørende.